Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nude Tude Eyeshadow Palette by The Balm -Review



Πριν από λίγους μήνες το Cherrybox,είχε βάλει -20% σε όλα τα προϊόντα της αγαπημένης The Balm,εθισμένη λοιπόν στις παλέτες σκιών,άδραξα την ευκαιρία και παρρήγγειλα την Nude Tude παλέτα!Και ευτυχώς δεν το μετάνιωσα.Αμφιταλαντευόμουνα ανάμεσα στην Nude Tude και την Nude Dude(αυτή με τις αντρικές φιγούρες) αλλά επειδή μου φάνηκαν αρκετά παρόμοιες οι αποχρώσεις,διάλεξα την Nude Tude!










Ξεκινώντας λοιπόν από την συσκευασία,θα σας πω ότι είναι χάρτινη,κλείνει μαγνητικά και είναι διακοσμημένη με το κλασσικό vintage στυλ της The Balm.Ανοίγωντας την παλέτα το πρώτο που αντικρίζουμε είναι,έξι "ημίγυμνες" γυναικείες φιγούρες,οι οποίες μας παρουσιάζουν δώδεκα ματ και shimmery σκιές.Κάθε σκιά έχει την δική της ονομασία,ακόμη υπάρχει ένας μεγάλος καθρέφτης  και ένα διπλό πινέλο σκιάς.Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω,στην συγκεκριμένη συσκευασία,είναι ότι λερώνεται αρκετά εύκολα.




Στην παραπάνω φωτογραφία είναι τα swatches από την πρώτη σειρά της παλέτας.Ας δούμε τις αποχρώσεις πιο αναλυτικά!

  • Sassy-Είναι ένα λευκό χρώμα με εξαιρετική απόδοση,που μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική γωνία του ματιού ή εναλλακτικά κάτω από το φρύδι για να τονίσει το σχήμα του.Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα μία ματ σκιά στο ίδιο χρώμα για να την τοποθετώ σαν βάση μετά το primer.Αλλά και η συγκεκριμένη με ικανοποιεί πολύ!
  • Stubborn-Πρόκειται για ένα ανοιχτό ροζ(baby pink) χρώμα.Πολλές φορές όταν κάνω κάποιο απλό καθημερινό μακιγιάζ την χρησιμοποιώ και μόνη της και δίνει στα μάτια μου την λάμψη και την φρεσκάδα που χρειάζονται.
  • Selfish-Είναι μία γκρι-ασημί σκιά,με αρκετά ιδιαίτερο χρωματισμό.Την θεωρώ ιδανική για το καπάκι του ματιού.
  • Sophisticated-Πρόκειται για ακόμη ένα ιδιαίτερο και παράλληλα όμορφο χρώμα.Είναι σκούρο καφέ με ελάχιστο shimmer.
  • Sexy-Αναμφισβήτητα είναι το πιο ξεχωριστό χρώμα της παλέτας,ένα ματ μπορντό,που παρόμοιο δεν είχα στην συλλογή μου.Τον χειμώνα το χρησιμοποίησα αρκετά,έκανα μέχρι και smokey eye look και έδωσε άλλη πινελιά στο μακιγιάζ μου και σε όσα είχα συνηθίσει.Επίσης μπορείτε να το τοποθετήσετε και μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού.
  • Serious -Χαίρομαι που από αυτή την παλέτα,δεν έλειπε ένα βασικό για εμένα χρώμα,όπως το μαύρο.Και αυτό είναι μάτ,μπορείτε να το τοποθετήσετε αντί για eyeliner,στην εξωτερική γωνία του ματιού και γενικά σε όποιον τρόπο εσείς θέλετε.



Η δεύτερη σειρά σκιών αποτελείται από τις παραπάνω!

  • Snobby- Είναι η λιγότερο αγαπημένη μου,από όλη την παλέτα,ίσως γιατί δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ τέτοιους χρωματισμούς στο μακιγιάζ μου.Το χρώμα της είναι κάτι ανάμεσα σε χρυσό-κίτρινο.
  • Stand-offish -Κατά την γνώμη μου,είναι αρκετά παραπλήσια με την stubborn,αλλά σε πιο σκούρο ροζ.Εξαιρετική για την εσωτερική γωνία του ματιού,δίνοντας φως.
  • Sultry- Η πιο πολυχρησιμοποιημένη σκιά με διαφορά.Είναι ένα ματ καφέ ανοιχτό,που το τοποθετώ στην κόγχη του ματιού σαν μεταβατικό χρώμα και είναι θαυμάσιο.
  • Seductive - Θα έλεγα οτι είναι μία ζεστή μπρονζε απόχρωση με καφέ υποτόνους.
  • Silly - Πρόκειται για μία καφέ-δαμασκηνί σκιά με shimmer.Την τοποθετώ στην εξωτερική γωνία,παίρνοντας μία μικρή ποσότητα η οποία έχει τρομερή απόδοση και με το blending,το shimmer εξαφανίζεται.Πρώτη φορά αντικρίζω τέτοιου είδους σκιά,αλλά μου αρέσει πολύ.
  • Sleek - Είναι ένα ματ καφέ σκούρο χρώμα,επίσης ιδανικό για την εξωτερική γωνία του ματιού.

Χωρίς αμφιβολία η Nude Tude παλέτα,είναι μία από τις καλύτερες που έχω στην συλλογή μου.Συνδυάζει μία ικανοποιητική γκάμα αποχρώσεων,με τις οποίες μπορείς να κάνεις από καθημερινά και απλά μακιγιάζ,πιο βραδινά και έντονα.Επιπλέον οι σκιές έχουν πολύ καλή υφή,δουλεύονται με ευκολία και κάνουν το blending παιχνιδάκι.Όσο για την απόδοση τους;
Είναι εξαιρετική και χωρίς primer.Έχουν ένα μικρό fallout,δηλαδή αφήνουν λίγα κομματάκια,
αλλά τίποτα το ενοχλητικό.Ακόμη είναι κατάλληλη για να την πάρεις μαζί σου σε κάποιο ταξίδι
και εξαιτίας των χρωματισμών που έχει,που εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι ικανοποιητικός για πολλά μακιγιάζ,αλλά και λόγω της πρακτικής συσκευασίας της.Η τιμή της βέβαια,είναι λίγο τσουχτερή,εγώ την είχα πάρει 27 ευρώ,αλλά νομίζω οτι στοιχίζει πάνω από 30.Αν όμως θέλεις να επενδύσεις σε μία καλή παλέτα,θεωρώ οτι αξίζει τα χρήματα της.Αν ενδιαφέρεσαι για τα προϊόντα της The Balm θα τα βρείς στο Cherrybox,Beautytestbox και Make me up.


Πως σας φάνηκε η συγκεκριμένη παλέτα;
Την έχετε αν όχι θα την αγοράζατε;
Ποιά προϊόντα της The Balm θα μου προτείνατε να αγοράσω;
Περιμένω τα σχόλια σας!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά και αν περνάτε όμορφα!

Σχόλια

  1. Πολύ όμορφο post!! Καλοφόρετες!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειες αποχρώσεις!!!! Να την χαρείς κορίτσι μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου!Σου στέλνω τα φιλιά μου <3

      Διαγραφή
  3. Ωραίο post κοπέλα μου..πολυ ωραία παλέτα εμένα μου άρεσε πολύ η απόχρωση stand offish Αλλά όλες είναι υπέροχες ❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Το καλύτερο και το χειρότερο προϊόν για το 2018

Φέτος θέλησα να μην γράψω το καθιερωμένο ποστ με τα αγαπημένα προϊόντα για το 2018,αλλά να σας μιλήσω για το ένα καλύτερο και αντίστοιχα και το ένα χειρότερο προϊόν που δοκίμασα μέσα στην χρονιά.Και εντελώς συμπτωματικά και τα δύο,ήταν απο τις τελευταίες μου αγορές και είναι τι άλλο;Καλλυντικά! Θα ξεκινήσω απο το προϊόν που δεν μου άρεσε καθόλου και είναι αυτο το eyeliner της Pierre Rene ,το οποίο το βρίσκεται στα Dust+ Cream .Επειδή γενικότερα δεν είμαι εξοικειωμένη με το eyeliner,το προτιμώ σε μορφή μολυβιού,που με εξυπηρετεί περισσότερο.Το συγκεκριμένο λοιπόν γράφει έντονα με ένα πέρασμα,οπουδήποτε αλλού,εκτός απο το μάτι.Το κούνησα,το κράτησα κάθετα,οριζόντια,κατακόρυφα τίποτα.Ειδικά αν έχω σκιά στο μάτι,μουτζουρώνει κιόλας,χωρίς σκιά,απλά γράφει πολύ απαλά.Με απογοήτευσε εντελώς,οπότε δεν θα το ξανα αγοράσω. Το προϊόν όμως που με ενθουσίασε,είναι αυτή η πούδρα σε ελεύθερη μορφή απο Skinfood .Πρώτη φορά δοκιμάζω κάτι απο αυτή την εταιρεία,αλλά για την συγκεκρ

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips