Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Summer Beauty Diy ♥ Collab with Sweet and Beauty Life



'Οσες αναγνώστριες με ακολουθούν καιρό,ίσως έχουν αναρωτηθεί κάποια βασικά πράγματα για εμένα,όπως ποια είμαι,που μένω κ.α.Είμαι αρκετά ντροπαλή γι'αυτό δεν σας μίλησα μέχρι τώρα,για εμένα,σκοπεύω όμως να το κάνω σε μελλοντική ανάρτηση,για να με γνωρίσετε καλύτερα.
'Ομως θα ήθελα να σας μιλήσω για το μέρος που μένω και να μοιραστώ μαζί σας μερικά πράγματα!
Τον τελευταίο ένα χρόνο λοιπόν,κατοικώ στην όμορφη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα,στην Σητεία,η οποία βρίσκεται στο ανατολικό μέρος του νησιού,μία ώρα μακριά από τον Άγιο Νικόλαο.
Η Σητεία,είναι μία όμορφη και παράλληλα ήσυχη παραθαλάσσια κωμόπολη,χτισμένη αμφιθεατρικά,έχει αρκετά τουριστικά μαγαζιά,μαγαζιά εστίασης και φυσικά τριγύρω της,υπάρχουν πολλές υπέροχες "παρθένες" παραλίες,που σε προσκαλούν να τις ανακαλύψεις...
Όμως η αγορά της,είναι πολύ μικρή και περιορισμένη,οπότε το θέμα "shopping" γίνεται περίπλοκο και εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης.Οι επιλογές σου είναι λίγες είτε αυτό αφορά ιατρική περίθαλψη,ρουχισμό,καλλυντικά κτλ, η πιο "κοντινή" λύση είναι το Ηράκλειο,δύο ώρες απόσταση...
Όπως καταλαβαίνετε,αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω τακτικά,οπότε έχω στραφεί περισσότερο στις online αγορές.Όταν όμως θέλω να ψωνίσω λίγα ή ακόμη και ένα πράγμα τι γίνεται; ή περιμένω αναγκαστικά να κάνω μαζική παραγγελία ή καταφεύγω στις αγαπημένες μου,σπιτικές συνταγές των γιαγιάδων μας!

Μαζί με την γλυκύτατη Πόπη,από το υπέροχο blog Sweet and Beauty Life,αποφασίσαμε να σας δείξουμε τις δικές μας καλοκαιρινές diy συνταγές.Το αντίστοιχο ποστ της Πόπης θα το βρείτε εδώ,πηγαίνετε να το τσεκάρετε!



  • Πίλινγκ προσώπου και σώματος με καρότο για μαύρισμα.




Θα χρειαστείτε:

3 κουτ.σούπας τρίμμα καρότου
3 κουτ.γλυκού λευκή ζάχαρη
6 κουτ.γλυκού ελαιόλαδο

Αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και απλώνουμε το μίγμα σε πρόσωπο και σώμα κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις,στην συνέχεια ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.Στην συγκεκριμένη συνταγή,χρησιμοποιούμε καρότο,επειδή βοηθάει στην ενεργοποίηση της μελανίνης,χαρίζοντας μας βαθύ μαύρισμα.

Extra tip: Τους καλοκαιρινούς μήνες,είναι καλύτερα η απολέπιση να γίνεται μόνο βράδυ.Τις ποσότητες μπορείτε να τις προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.



  • Self Tan-Αυτομαυριστικό.



Θα χρειαστείτε:

  • Την ενυδατική κρέμα σώματος σας.
  • 2-3 κουτ.σούπας σκόνη κακάο.

Για όσες δεν γνωρίζουν τι είναι το self tan ή αλλιώς αυτομαυριστικό,είναι προϊόντα που σου προσφέρουν μαύρισμα,χωρίς να κάνεις καθόλου ηλιοθεραπεία,είτε γιατί δεν προλαβαίνεις,είτε γιατί δεν θέλεις.Στο εμπόριο κυκλοφορούν από πολλές εταιρίες οικονομικά και ακριβά.Με την παραπάνω συνταγή μπορείς να αποκτήσεις το αγαπημένο σου ηλιοκαμένο look,γρήγορα και κυρίως ανέξοδα.

Extra tip: 1)Βάζεις από την κρέμα σωματός που χρησιμοποιείς συνήθως,όση ποσότητα επιθυμείς,αρκεί να είναι άσπρη,μπορείς να προσθέσεις και όσο κακάο επιθυμείς,ανάλογα με πόσους τόνους πιο σκούρη θέλεις να γίνει η επιδερμίδα σου.
2)Το diy self tan,μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σου μέχρι και 2 τόνους πιο σκούρη. 
3)Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα,πριν την εφαρμογή του self tan,καλό θα ήταν να κάνετε απολέπιση όπως την παραπάνω με το καρότο,γιατί βοηθάει να μαυρίσετε ή με οποιοδήποτε δικό σας scrub.
4)Απλώστε ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και αφήστε το 4-5 λεπτά να στεγνώσει εντελώς.
5)Αποφύγετε την τριβή με τα ρούχα,γιατί δεν παύει να είναι ένα φυσικό προϊόν και υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθεί.
6)Επαναλάβετε όσο συχνά επιθυμείτε.




  • Μάσκα μαλλιών με ελαιόλαδο.




Θα χρειαστείτε:

  • ΜΟΝΟ ελαιόλαδο.



Extra tip:Το ελαιόλαδο είναι θαυματουργό για τα μαλλιά μας,ειδικά αν αυτά έχουν ταλαιπωρηθεί από προϊόντα styling,τον ήλιο κ.α
1)Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στις ρίζες και περισσότερη στις άκρες και κάντε απαλό μασάζ,για καλύτερα αποτελέσματα τοποθετήστε στο κεφάλι σας μία πετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό και αφήστε την για τουλάχιστον μία ώρα,η θερμότητα θα ανοίξει τους πόρους της τρίχας και θα απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά του ελαιόλαδου.Στην συνέχεια λουστείτε με χλιαρό νερό και είστε έτοιμη.


Αυτά ήταν τα δικά μου summer beauty diy,που είχα να σας προτείνω.
Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το blog της Πόπης,στο οποίο θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις,σχετικά με την ομορφιά και όχι μόνο,όπως και να μάθετε τα δικά της diy!
Πείτε μου στα σχόλια αν θα δοκιμάζατε κάποιο diy και αν σας άρεσε κάποιο περισσότερο.

Μέχρι την επόμενη φορά,να είστε καλά και να κάνετε πολλά μπάνια!
Φιλιά
Μιμή


Σχόλια

  1. Χάρηκα πολύ για την συνεργασία μας Μιμή μου!!! Εγώ πάντως σίγουρα θα δοκιμάσω τις δικές σου diy συνταγές ;) Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι'γω χάρηκα για την όμορφη συνεργασία μας και σ'ευχαριστώ πολύ,θα περιμένω τις εντυπώσεις σου!Φιλάκιααα <3

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο άρθρο! Χαίρομαι στ΄ αλήθεια που πλέον σε γνωρίζω καλύτερα. Εννοείται ότι θα δοκιμάσω τις συνταγές και με μεγάλη μου χαρά να επισκεφτώ και το blog της Πόπης!
    Φιλάκια!!

    Μαρία Μπρέντα
    Blogger | mariabrenta.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!Αν τις δοκιμάσεις θα ήθελα να μου πεις τις εντυπώσεις σου...Το blog της Πόπης είναι εξαιρετικό και είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει,φιλιά πολλά, να περνάς όμορφα!

      Διαγραφή
  3. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας! Αυτό με το ελαιόλαδο λέω να το κάνω σήμερα κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκες χρήσιμη την ανάρτηση...Πιστεύω να σου αρέσει και η συνταγή για την μάσκα μαλλιών!Πολλά φιλιά και καλό καλοκαίρι <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Το καλύτερο και το χειρότερο προϊόν για το 2018

Φέτος θέλησα να μην γράψω το καθιερωμένο ποστ με τα αγαπημένα προϊόντα για το 2018,αλλά να σας μιλήσω για το ένα καλύτερο και αντίστοιχα και το ένα χειρότερο προϊόν που δοκίμασα μέσα στην χρονιά.Και εντελώς συμπτωματικά και τα δύο,ήταν απο τις τελευταίες μου αγορές και είναι τι άλλο;Καλλυντικά! Θα ξεκινήσω απο το προϊόν που δεν μου άρεσε καθόλου και είναι αυτο το eyeliner της Pierre Rene ,το οποίο το βρίσκεται στα Dust+ Cream .Επειδή γενικότερα δεν είμαι εξοικειωμένη με το eyeliner,το προτιμώ σε μορφή μολυβιού,που με εξυπηρετεί περισσότερο.Το συγκεκριμένο λοιπόν γράφει έντονα με ένα πέρασμα,οπουδήποτε αλλού,εκτός απο το μάτι.Το κούνησα,το κράτησα κάθετα,οριζόντια,κατακόρυφα τίποτα.Ειδικά αν έχω σκιά στο μάτι,μουτζουρώνει κιόλας,χωρίς σκιά,απλά γράφει πολύ απαλά.Με απογοήτευσε εντελώς,οπότε δεν θα το ξανα αγοράσω. Το προϊόν όμως που με ενθουσίασε,είναι αυτή η πούδρα σε ελεύθερη μορφή απο Skinfood .Πρώτη φορά δοκιμάζω κάτι απο αυτή την εταιρεία,αλλά για την συγκεκρ

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips