Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Empties #2



Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
Στην σημερινή ανάρτηση,θα σας μιλήσω για τις άδειες συσκευασίες,που τελείωσα τους τελευταίους μήνες...Κάποια προϊόντα τα δοκίμασα για πρώτη φορά και κάποια έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να τα δούμε μαζί!





Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς,τελείωσα ταυτόχρονα πολλά τζελ καθαρισμού για το πρόσωπο,επειδή τα είχα ξεκινήσει μαζί.Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ το ίδιο καθαριστικό πρωϊ και βράδυ,γιατί βαριέμαι την ίδια μυρωδιά,το ίδιο κάνω και με τα σαμπουάν,συνήθως χρησιμοποιώ δύο διαφορετικά εναλλάξ!Εσείς το κάνετε αυτό;Αλλά ας μην φλυαρώ άλλο...Επί το έργον λοιπόν!


Οτιδήποτε στίγματα βλέπετε στα προϊόντα,ευθύνεται το νερό της περιόχης μου,
που έχει πολλά άλατα.Και σας ζητάω συγγνώμη!

Τα πρώτα προϊόντα για τα οποία θα σας μιλήσω,αφορούν την περιποίηση των μαλλιών.Το σαμπουάν και το conditioner,είναι από την ίδια σειρά της Oriflame για ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά.Μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός και των δύο,άφηναν τα μαλλιά μου ενυδατωμένα και απαλά και η μυρωδιά τους,θύμιζε πολύ κομμωτηριακών προϊόντων,αλλά δυστυχώς περιέχουν πολλά parabens.Πάντως στο άμεσο μέλλον δεν προβλέπεται να τα ξανά αγοράσω.
Το επόμενο προϊόν είναι η μάσκα μαλλιών με αβοκάντο της Beauty Formulas.Ουσιαστικά είναι μία θεραπεία για μη βαμμένα μαλλιά.Ξεμπέρδευε πολύ καλά τα μαλλιά μου και τα άφηνε μαλακά,αλλά για κάποιο λόγο,δεν με ξετρέλανε...Θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάσκες από την συγκεκριμένη εταιρεία.



Θα συνεχίσω με το τζελ καθαρισμού της Nivea,για κανονικές-μικτές επιδερμίδες.Έκανε αρκετά καλό καθαρισμό,αλλά μετά την χρήση του,άφηνε πολύ ξηρή και αφυδατωμένη την επιδερμίδα μου,ενώ έχω και τον σωστό τύπο επιδερμίδας,όπως αναγράφει.Αναρωτιέμαι σε κανονική επιδερμίδα τι αίσθηση θα άφηνε;;
Και το επόμενο είναι πάλι ένα τζελ καθαρισμού,από Johnson για κανονικές και μικτές επιδερμίδες.Το συγκεκριμένο έχει λίγους μικρόκοκκους,σαν να κάνεις και ήπια απολέπιση.Καθάριζε καλά την επιδερμίδα μου και δεν μου άφηνε αίσθηση τραβήγματος.Πολύ οικονομικό,μπορείτε να το πετύχετε και σε προσφορά δύο μαζί,οπότε σίγουρα θα το ξανά αναζητήσω.Μία μικρή σημείωση:Νομίζω πως έχει αλλάξει η συσκευασία του!
Για το A Cleanser σας έχω ξανά μιλήσει,είναι αγαπημένο προϊόν.Δικαίως λοιπόν βρισκόταν στα αγαπημένα του 2016,που μπορείτε να δείτε εδώ.
Την κρέμα της Pharmasept,την αγάπησα!Πρόκειται για μία εντατική κρέμα ενυδάτωσης για πρόσωπο και σώμα.Σου παρέχει σούπερ ενυδάτωση,αλλά προτιμώ να την τοποθετώ στο πρόσωπο και όχι στο σώμα,γιατί εξαιτίας την πηχτής και άσπρης υφής της,απλώνεται δυσκολότερα στο σώμα.
Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ της Cien,με βόλεψαν πολύ.Δεν χνουδιάζουν και δεν διαλύονται,το μόνο που θα ήθελα,να ήταν λίγο μεγαλύτεροι.


Και οι τελευταίες άδειες μου συσκευασίες,αφορούν την στοματική υγιεινή και την περιποίηση σώματος.Το στοματικό διάλυμα με γεύση πορτοκάλι της ελληνικής Intermed,είναι από τα αγαπημένα μου,γιατί δεν με καίει καθόλου και επίσης η γεύση του,μοιάζει πολύ με αληθινό πορτοκάλι.Όπως καταλαβαίνετε το αγοράζω συνέχεια.
Την κρέμα χεριών για σκασμένα χέρια της Garden of Panthenols,την είχα βρεί στο X-mas Beautytest box και μπορείς να δείς εδώ.Είναι μία κρέμα σε βολικό μέγεθος και μπορείς να την έχεις στην τσάντα σου.Περιέχει αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε,αλλά επειδή τα δικά μου χέρια έχουν τρομερή ευαισθησία στο κρύο,χρειάζομαι μία κρέμα που να είναι περισσότερο ενυδατική.Τις μέρες που τα χέρια μου,βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση,η συγκεκριμένη κρέμα με κάλυπτε.
Για το τελευταίο προϊόν, σας έχω μιλήσει και σε παλαιότερη ανάρτηση εδώ. Με μία λέξη,είναι εξαιρετικό.

Αυτά ήταν τα προϊόντα που τελείωσα το προηγούμενο διάστημα.
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Αν ναι πως σας φάνηκε;
Θα περιμένω τα σχόλια σας!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε καλά!


Σχόλια

  1. Τέλειο post !! τους δισκους τους εχω κι εγω και ειναι οντως πολυ καλοι! ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ πάντα αυτούς τους δίσκους ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώ κι ας έχω κι άλλους στο σπίτι !
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι είναι πολύ καλοί και οικονομικοί!Ευχαριστώ για το σχόλιο <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Συσκευή καθαρισμού προσώπου από Dust + Cream

Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2018,θα ήθελα να σας μιλήσω για την συσκευή καθαρισμού απο Dust + Cream ,την Clean me ,την οποία ξεχώρισα.Την χρησιμοποιώ καθημερινά,περίπου δύο μήνες,οπότε πλέον έχω διαμορφώσει μία ολοκληρωμένη άποψη. Αρχικά να σας πω,ότι δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποια συσκευή καθαρισμού στο παρελθόν,άρα δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλη. Η συσκευή λοιπόν,έρχεται σε αυτό το χαριτωμένο ροζ χρωματάκι σε μορφή σιλικόνης(δεν χρειάζεται ανταλλακτικά),με ένα καλώδιο φόρτισης και κοστίζει  20 ευρώ.Είναι εύχρηστη,εξαιτίας του μικρού της μεγέθους και φυσικά αδιάβροχη. Πως λειτουργεί; Με το πάτημα ενός κουμπιού και χάρη στην δόνηση που διαθέτει,καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα,απομακρύνοντας μακιγιάζ,ρύπους και λιπαρότητα.Βρέχεις την συσκευή,τοποθετείς το καθαριστικό της αρεσκείας σου και κάνεις κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.Επίσης υπάρχουν τρία επίπεδα έντασης,για να διαλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί.Μεταφέρεται εύκολα,είναι ιδανική γι

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips