Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Miss BlouBlou - New Beauty Box




Νέο beauty box "έφτασε στην πόλη" για να υποδεχτούμε την άνοιξη και δεν είναι άλλο απο το MissBlouBlou!
Το νέο κουτάκι ομορφιάς,θα μας παρουσιάζεται κάθε μήνα έχοντας επιλεγμένα και γνωστά brands και μία προσεγμένη και όμορφη συσκευασία.Και στην συνέχεια δοκιμάζοντας τα προϊόντα,μας δίνεται η δυνατότητα να τα αξιολογούμε.

Πάμε να δούμε μαζί το περιεχόμενο του κουτιού;


Αρχικά να σας πω οτι το κουτάκι σε παραπέμπει αμέσως στην άνοιξη,έχει floral παραστάσεις με φωτεινά χρώματα!Ανοίγωντας το κουτί διακρίνεις ένα καφέ περιτύλιγμα και μέσα φυσικά υπάρχουν τα προϊόντα(5 συνολικά),ένα κατάλογος με πληροφορίες για το καθένα και ένα ημερολόγιο για τον μήνα Μάρτιο.


Το πρώτο προϊόν που πιάνω,είναι ένα νέο άρωμα της Oriflame,το Live in Colour στα 50ml.Έρχεται σε ένα όμορφο μπουκάλι με παιχνιδιάρικη αντλία,που θυμίζει άλλες εποχές...Η μυρωδιά του είναι φρουτώδη και σίγουρα σου φέρνει στο μυαλό "μοναδικά αρώματα" της άνοιξης.


Η μάσκα προσώπου της Dalon με ενεργό άνθρακα,ήταν σίγουρα ένα απο τα προϊόντα που ήθελα να δοκιμάσω πολύ και με έκανε να παραγγείλω το συγκεκριμένο κουτί.Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος,για πρόσωπο και σώμα.Και υπόσχεται βαθύ καθαρισμό.Ακόμη δεν την έχω δοκιμάσει γιατί έχω αρκετές ανοιχτές,αλλά σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
Τα νεράκια ντεμακιγιάζ τα αγαπώ πολύ,γιατί διευκολύνουν πολύ την ρουτίνα που ακολουθώ.Πάντα τα αναζητώ και πάντα θέλω να δοκιμάζω καινούργια,τουλάχιστον για εμένα.Το micellar της Messinian Spa,είναι σε mini size στα 55ml.Αφαιρεί το μακιγιάζ με αποτελεσματικό τρόπο,χωρίς να ερεθίζει ούτε τα μάτια,ούτε και την επιδερμίδα και σίγουρα θα το αναζητήσω σε μεγαλύτερη συσκευασία.


Και επειδή δεν νοείται beauty box χωρίς προϊόν μακιγιάζ,το MissBlouBlou φρόντισε και πρόσθεσε δύο,για εμάς τις makeupjunkie!
Το πρώτο είναι,μία κρέμα προσώπου με χρώμα CC για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες της ελληνικής εταιρείας Youth Lab.Πολύ χρήσιμο προϊόν ειδικά για την περίοδο της άνοιξης που αρχίζουμε να αναζητάμε περισσότερο την ελαφριά κάλυψη,χωρίς να χρησιμοποιήσουμε foundation και παράλληλα αντιηλιακή προστασία.Έχει μία ελαφριά μυρωδιά και η κάλυψη είναι αρκετά καλή ιδίως αν δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα με σπυράκια και σημάδια.Νομίζω πως είναι οτι πρέπει,για όσες κοπέλες δεν θέλουν να φοράνε foundation κάθε μέρα.


Και για το τέλος άφησα ένα κραγιόν της MD Professionnel.Για αυτή την εταιρεία έχω ακούσει πολύ θετικές κριτικές και ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποιο προϊόν της.Το συγκεκριμένο lipstick είναι το νούμερο 132,ένα βαθύ μπορντώ-κόκκινο χρώμα,το οποίο θεωρώ οτι είναι πολύ θηλυκό και κολακευτικό.Έχει πολύ καλή απόδοση,ικανοποιητική διάρκεια,δεν ξηραίνει τα χείλη και παράλληλα περιέχει και υαλουρονικό.

Αυτά ήταν όλα τα προϊόντα που περιείχε το πρώτο beauty box του MissBlouBlou.
Θεωρώ πολύ καλές και στοχευμένες όλες τις επιλογές και σίγουρα άξιζε την τιμή του,σας το είπα;
Οι πρώτες κοπέλες που πρόλαβαν να το παραγγείλουν,το απέκτησαν στην προνομιακή τιμή των 14 ευρώ,μαζί με τα μεταφορικά.
Δυστυχώς το κουτάκι έχει ήδη εξαντληθεί,αλλά που ξέρετε ίσως του επόμενου μήνα να είναι και ακόμη καλύτερο!
Πείτε μου πως σας φάνηκαν τα προϊόντα και αν θα μπαίνατε στην διαδικασία να αποκτήσετε το συγκεκριμένο beauty box.
Περιμένω τα σχόλια σας.


Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά και να περνάτε όμορφα!
Φιλιά
Μιμή



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Το καλύτερο και το χειρότερο προϊόν για το 2018

Φέτος θέλησα να μην γράψω το καθιερωμένο ποστ με τα αγαπημένα προϊόντα για το 2018,αλλά να σας μιλήσω για το ένα καλύτερο και αντίστοιχα και το ένα χειρότερο προϊόν που δοκίμασα μέσα στην χρονιά.Και εντελώς συμπτωματικά και τα δύο,ήταν απο τις τελευταίες μου αγορές και είναι τι άλλο;Καλλυντικά! Θα ξεκινήσω απο το προϊόν που δεν μου άρεσε καθόλου και είναι αυτο το eyeliner της Pierre Rene ,το οποίο το βρίσκεται στα Dust+ Cream .Επειδή γενικότερα δεν είμαι εξοικειωμένη με το eyeliner,το προτιμώ σε μορφή μολυβιού,που με εξυπηρετεί περισσότερο.Το συγκεκριμένο λοιπόν γράφει έντονα με ένα πέρασμα,οπουδήποτε αλλού,εκτός απο το μάτι.Το κούνησα,το κράτησα κάθετα,οριζόντια,κατακόρυφα τίποτα.Ειδικά αν έχω σκιά στο μάτι,μουτζουρώνει κιόλας,χωρίς σκιά,απλά γράφει πολύ απαλά.Με απογοήτευσε εντελώς,οπότε δεν θα το ξανα αγοράσω. Το προϊόν όμως που με ενθουσίασε,είναι αυτή η πούδρα σε ελεύθερη μορφή απο Skinfood .Πρώτη φορά δοκιμάζω κάτι απο αυτή την εταιρεία,αλλά για την συγκεκρ

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips