Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Kalliston-Olive & Review Products



Στα μέσα Ιουλίου,μου δόθηκε μία μοναδική ευκαιρία να βρεθώ στις εγκαταστάσεις της ελληνικής εταιρείας Kalliston-Olive,που εδρεύει στα όμορφα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στην Σούδα.
Κατά την άφιξη μου εκεί,γνώρισα φιλικούς και φιλόξενους ανθρώπους,όπως τον ιδιοκτήτη Κύριο Γιάννη Σγουρομάλλη,την κόρη του Δήμητρα και την γλυκύτατη Ρενάτα,η οποία εργάζεται στην εταιρεία.
Η συζήτηση μας,ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και φυσικά επικεντρωθήκαμε και στα προϊόντα,των οποίων βασικό συστατικό,είναι το βιολογικό ελαιόλαδο και τα φυσικά συστατικά.Τα οποία προσφέρουν ποιότητα και ασφάλεια στον καταναλωτή.



Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στην τουριστική αγορά της χώρας,ταυτόχρονα όμως κάνει εξαγωγές και σε πολλές χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η Kalliston-Olive διαθέτει,μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων.'Οπως πληθώρα απο σαπούνια σε πολλές μοσχοβολιστές παραλλαγές,προϊόντα περιποίησης προσώπου,σώματος,μαλλιών για γυναίκες και άντρες,σετ δώρου,καλλυντικά έλαια,άλατα μπάνιου,λούφες και ελαφρόπετρες.


Έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στα σαπούνια και συνεχώς μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια.Δοκίμασα λοιπόν δύο σαπούνια για το σώμα,και τα δύο έχουν μία διακριτική μυρωδιά,καθαρίζουν απαλά το σώμα ενώ,ταυτόχρονα  κάνουν ήπια απολέπιση,χαρίζοντας δέρμα καθαρό και μαλακό,χωρίς να το ξηραίνουν.
Στην συνέχεια δοκίμασα προϊόντα της σειράς Volcano Sea Spa και πραγματικά κατέκτησαν μία θέση στην καρδιά μου!Σαν πρώτο βήμα χρησιμοποιούσα το σαπούνι που έχει βιολογικό ελαιόλαδο,εκχύλισμα λάβας,θαλασσινό νερό καθώς και κόκκους απο λάβα,για να απομακρύνω ρύπους,ιδρώτα κτλ απο την επιδερμίδα μου και στην συνέχεια,τοποθετούσα την μάσκα καθαρισμού με λευκή άργιλο της ίδιας σειράς.Τι να πω γι'αυτήν την μάσκα;Είναι η καλύτερη που έχω χρησιμοποιήσει με διαφορά,μετά την αφαίρεση της το δέρμα τρίζει απο καθαριότητα,ενώ είναι και απίστευτα μαλακό.Ξέχασα να σας πω οτι και τα δύο μυρίζουν υπέροχα...


Η ενυδατική κρέμα,είναι το βασικότερο βήμα μετά τον καθαρισμό.Εγώ δοκίμασα για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες.Αρχικά να σας πω οτι η συσκευασία είναι πολύ προσεγμένη,το προϊόν βρίσκεται σε καλά ασφαλισμένη γυάλινη συσκευασία και έχει και σπάτουλα(κάτι που εγώ προσωπικά δεν βλέπω να κάνουν τακτικά άλλες εταιρείες)με σκοπό να μην μεταφέρονται μικρόβια,με τα δάχτυλα μας στο περιεχόμενο.Η κρέμα περιέχει υαλουρονικό οξύ,έλαια ελιάς και αργκάν,εκχύλισμα ροδιού και φυσική πούδρα.Ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα,κρατώντας την λιπαρότητα μακριά για ώρες,το μόνο μικρό αρνητικό που εντόπισα,είναι οτι χρειάζεται πολύ καλό άπλωμα,γιατί αλλιώς μένουν άσπρα σημάδια,όμως κάνει τόσο καλή δουλειά μία μικρή ποσότητα,οπότε είναι κάτι που δεν με ενοχλεί.


Δεν θα μπορούσα να κλείσω την περιποίηση προσώπου και να μην μιλήσω για τα αγαπημένα και τόσο απαραίτητα lip balms.Όλο το καλοκαίρι ενυδάτωνα τα χείλη μου,με το συγκεκριμένο balm,στην εκδοχή του "βούτυρο κακάο" ενώ υπάρχουν και άλλες τρεις με αβοκάντο,αλόη και ρόδι.Υπέροχη ενυδάτωση,όπως και μυρωδιά.


Προχωρώντας στην περιποίηση σώματος,δοκίμασα για πρώτη φορά αποσμητικό κρύσταλλο,ο οποίος με άφησε πολύ ικανοποιημένη,ενώ δεν το περίμενα.Γιατί;Επειδή είναι εντελώς άοσμος και απλά τον βρέχεις πριν τον χρησιμοποιήσεις,θεώρησα οτι δεν θα κάνει δουλειά και όμως κρατάει τις οσμές μακριά.Χειμώνα-καλοκαίρι δεν παραλείπω να ενυδατώνω και το σώμα μου και το body butter με έλαιο argan της Kalliston-Olive,δεν με άφησε παραπονεμένη.Αφού πρόκειται για body butter,η μορφή του είναι παχύρρευστη,η μυρωδιά του είναι οτι πρέπει για το καλοκαίρι,γιατί είναι απαλή και επιπλέον κρατάει το σώμα ενυδατωμένο και διακριτικά αρωματισμένο για ώρες.


Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται πολύ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες,απο τον ήλιο,την θάλασσα και το αλάτι ή το χλώριο της πισίνας.Η επανορθωτική μάσκα μαλλιών,της κρητικής εταιρείας βοήθησε πολύ τα μαλλιά μου,απο τις παραπάνω φθορές,περιέχει δαφνέλαιο,έλαιο αβοκάντο,βούτυρο καριτέ,βιολογικό ελαιόλαδο και χυμό αλόης,που τονώνουν,θρέφουν και παράλληλα ενυδατώνουν την τρίχα.Την τοποθετούσα στα μαλλιά μου για 5 λεπτά και μετά ήταν απαλά σαν "βαμβάκι",υγιή και ευκολοχτένιστα.Όσες έχετε ταλαιπωρημένα μαλλιά,αξίζει να την δοκιμάσετε και θα με θυμηθείτε...



Η Kalliston-Olive φροντίζει και για την περιποίηση των αντρών,μέσα απο την ειδικά σχεδιασμένη σειρά.Ο άντρας μου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει,τρία προϊόντα της σειράς,τον αφρό ξυρίσματος με αλόη και εκχυλίσματα φύλλων ελιάς,ο οποίος διαφέρει απο τους συνηθισμένους,τι εννοώ;Δεν κάνει πολύ αφρό,όμως το ξυραφάκι γλυστράει καλύτερα,μειώνοντας πιθανά κοψίματα και αφήνει  μαλακό το δέρμα.Μετά το ξύρισμα,σειρά έχει το after shave σε μορφή τζελ με αλόη και χαμομήλι,το οποίο ανακουφίζει το δέρμα και επιπλέον το ενυδατώνει για πολλές ώρες μετά,αφήνοντας το απίστευτα απαλό.Μετά από χρόνιο ψάξιμο,ο άντρας μου κατέληξε,οτι είναι το καλύτερο after shave που έχει χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα.Η σημερινή ανάρτηση θα κλείσει με την αντρική κολώνια της σειράς η οποία περιέχει το βότανο σαμπούκος και της οποίας η μυρωδιά θυμίζει φρεσκάδα, και "καθαριότητα" με πολύ καλή διάρκεια και κατά την γνώμη μου κατάλληλη κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το επίσημο site της Kalliston-Olive,στο οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα της εταιρείας,καθώς και την σελίδα τους στο Facebook,εδώ.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της Kalliston-Olive;
Αν όχι,ποιό θα θέλατε απο αυτά που σας έδειξα;
Θα περιμένω με χαρά τα σχόλια σας.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά και να περνάτε όμορφα!
Φιλιά
Μιμή

Σχόλια

  1. ΥΠΕΡΟΧΟ🌸🌸🌸ΜΟΝΑΔΙΚΟ 🌼🌼🌼🌼🌼🌼ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ 🌼🌼💝💝💖💖ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 🌼🌼🌼💖💖💖💖

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Συσκευή καθαρισμού προσώπου από Dust + Cream

Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2018,θα ήθελα να σας μιλήσω για την συσκευή καθαρισμού απο Dust + Cream ,την Clean me ,την οποία ξεχώρισα.Την χρησιμοποιώ καθημερινά,περίπου δύο μήνες,οπότε πλέον έχω διαμορφώσει μία ολοκληρωμένη άποψη. Αρχικά να σας πω,ότι δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποια συσκευή καθαρισμού στο παρελθόν,άρα δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλη. Η συσκευή λοιπόν,έρχεται σε αυτό το χαριτωμένο ροζ χρωματάκι σε μορφή σιλικόνης(δεν χρειάζεται ανταλλακτικά),με ένα καλώδιο φόρτισης και κοστίζει  20 ευρώ.Είναι εύχρηστη,εξαιτίας του μικρού της μεγέθους και φυσικά αδιάβροχη. Πως λειτουργεί; Με το πάτημα ενός κουμπιού και χάρη στην δόνηση που διαθέτει,καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα,απομακρύνοντας μακιγιάζ,ρύπους και λιπαρότητα.Βρέχεις την συσκευή,τοποθετείς το καθαριστικό της αρεσκείας σου και κάνεις κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.Επίσης υπάρχουν τρία επίπεδα έντασης,για να διαλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί.Μεταφέρεται εύκολα,είναι ιδανική γι

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips