Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Favourite spring lipsticks ♥ Collab with La Beaute feminine


Η 21η Μαρτίου,θεωρείται και επίσημα η πρώτη ημέρα της άνοιξης!Οπότε τι καλύτερο από να την υποδεχτούμε με ένα ποστ;Μετά από αρκετές βροχερές ημέρες που έκανε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας(οκ ακούστηκα λίγο σαν τον Αρνιακό) ο καιρός καλυτέρεψε και αποφάσισε να μας χαρίσει ηλιόλουστες- ανοιξιάτικες ημέρες.
Βρήκα λοιπόν spring mood και μαζί με την Δήμητρα από το blog La Beaute feminine,θα σας δείξουμε τα δικά μας αγαπημένα ανοιξιάτικα κραγιόν.Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη γι'αυτή την πρώτη μου συνεργασία και την ευχαριστώ πολύ!Μπορείτε να δείτε το δικό της αντίστοιχο ποστ εδώ.
Με την είσοδο της άνοιξης λοιπόν,αποχαιρετούμε τις σκούρες μεν,λατρεμένες δε αποχρώσεις σε ρούχα,μακιγιάζ κτλ και υποδεχόμαστε πιο φωτεινές και ζωηρές αποχρώσεις.





Αρχικά να σας πω ότι δυσκολεύτηκα να διαλέξω μόνο 5 αποχρώσεις,αλλά θεωρώ πως σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου,καλύπτουν μία ικανοποιητική γκάμα αποχρώσεων.Ας τα δούμε παρακάτω,πιο αναλυτικά.





Η πρώτη μου σίγουρη επιλογή είναι από Golden Rose, το no5 από την velvet matte σειρά.Πρόκειται για ένα κεραμιδί χρώμα που πορτοκαλίζει αρκετά και περιέχει βιταμίνη Ε,η οποία βοηθάει να παραμένουν απαλά τα χείλη.Η φόρμουλα του είναι ενυδατική με πολύ καλή απόδοση χρώματος όπως επίσης και διάρκεια.Το αποτέλεσμα που αφήνει στα χείλη θα έλεγα ότι είναι ημι-ματ και μετά από κάποιες ώρες χρειάζεται ανανέωση.Η συσκευασία του,είναι ματ,στιβαρή και κομψή,όσο για την τιμή;Κυμαίνεται 3-4 ευρώ.




Το κραγιόν της Wet n Wild, just peachy,από την megalast σειρά,ήταν δικαίως στα αγαπημένα του 2016,αν θέλετε μπορείτε να τα δείτε εδώ.Και φυσικά τώρα που άνοιξε ο καιρός,είναι για εμένα μία αγαπημένη επιλογή!Το χρώμα είναι ένα nude-ροζ,αλλά στα χείλη φαίνεται και ροδακινί,είναι αρκετά ιδιαίτερη απόχρωση.Έχει και αυτό ενυδατική φόρμουλα,γιατί περιέχει βιταμίνη Α και Ε,δεν ξηραίνει τα χείλη,έχει έντονη απόδοση και πολύ καλή διάρκεια.Η συσκευασία δεν είναι ότι καλύτερο,το καπάκι βγαίνει αρκετά εύκολα,με αποτέλεσμα να ανοίξει στην τσάντα και να λερώσει τα πάντα!Όμως το προϊόν μου αρέσει πολύ,οπότε το παραβλέπω.Επίσης οικονομικό στα 4 ευρώ.




Από την matte σειρά της Sleek,είχα ήδη μία απόχρωση και πρόσφατα απέκτησα ακόμη μία,την Birthday Suit και την λάτρεψα γιατί φυσικά οι nude αποχρώσεις,είναι η αδυναμία μου!Είναι ένα από τα πιο όμορφα nude-καφέ χρώματα,που έχω στην συλλογή μου.Και πιστεύω ότι μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.Είναι ένα υγρό ματ κραγιόν,οπότε απαιτεί καλή ενυδάτωση πριν την εφαρμογή του,ακόμη και απολέπιση αν είναι δυνατό.Έχει εξαιρετική απόδοση χρώματος και διάρκεια,ακόμη και αν φας,θα φύγει ομοιόμορφα μόνο από το εσωτερικό των χειλιών,χωρίς να είναι αισθητικά άσχημο.Στεγνώνει φυσικά ματ και ξηραίνει λίγο,τα δικά μου χείλη.Η συσκευασία του,μου αρέσει  πολύ,σου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για ακριβό προϊόν.Έχει ματ μαύρο καπάκι και είναι πολύ στιβαρή.Η τιμή είναι περίπου στα 7-7,50 ευρώ.




Η επόμενη απόχρωση λέγεται moxie και είναι της MUA η Luxe σειρά.Είναι ένα ροζ-φουξ σκούρο χρώμα,ιδανικό και βραδινές εξόδους.Και αυτό είναι ένα υγρό ματ κραγιόν.Χρειάζεται πολύ καλή ενυδάτωση,γιατί  μετά από κάποια ώρα ξηραίνει αρκετά τα δικά μου χείλη.Έχει πολύ έντονη απόδοση χρώματος και διαρκεί πολλές ώρες,αν φας πρέπει να το κάνεις με προσοχή,γιατί φεύγει από το εσωτερικό των χειλιών και κάνει λίγα κομματάκια.Σαν προϊόν όμως και σαν αποτέλεσμα,είναι πολύ αξιόλογο και η τιμή του είναι στα 5,50 ευρώ.
*Το επόμενο κραγιόν της NYC δεν σας το έκανα swatch,γιατί δεν φεύγει με τίποτα από το χέρι.Θα σας το δείξω,μαζί με τα υπόλοιπα swatches!

Ακριβώς με την σειρά που τα βλέπετε:
Golden Rose no5,Wet n Wild Just Peachy,Sleek Birthday Suit,MUA Moxie,NYC Unforgettable Fuchsia.
Το lip stain από NYC,στην απόχρωση unforgettable fuchsia,είναι μία υπέροχη απόχρωση.Θέλει προσοχή στην εφαρμογή,γιατί αν ξεφύγεις από το περίγραμμα,δεν μπορείς να το διορθώσεις εύκολα.Η απόδοση του θέλει χτίσιμο,αλλά μόλις στεγνώσει δεν πάει πουθενά και μπορεί να μείνει και για μέρες!!Αν φας μπορεί να φύγει λίγο(σε εμένα μόνο από το άνω χείλος,το κάτω παραμένει άθικτο)αλλά μπορείς να το ανανεώσεις χωρίς πρόβλημα.Δεν μου ξηραίνει τα χείλη και θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις.Η τιμή του είναι 4 ευρώ.


Αυτά είναι τα δικά μου ανοιξιάτικα αγαπημένα κραγιόν.
Έχετε στην κατοχή σας κάποιο από αυτά;
Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα και θα μου προτείνατε να δοκιμάσω;
Και μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το υπέροχο blog της αγαπημένης Δήμητρας εδώ.



Σχόλια

  1. Υπέροχες οι επιλογές σου! Εννοείται πως μπήκαν στη wishlist μου!
    Σ'ευχαριστώ για τη συνεργιασία... Ευελπιστώ σε μια επόμενη <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ γω σ'ευχαριστώ πολύ,για την όμορφη συνεργασία!Και θα χαιρόμουν πολύ για μία μελλοντική...Όταν δοκιμάσει κάποιο,πες μου τις εντυπώσεις σου!Φιλιά πολλά

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Το καλύτερο και το χειρότερο προϊόν για το 2018

Φέτος θέλησα να μην γράψω το καθιερωμένο ποστ με τα αγαπημένα προϊόντα για το 2018,αλλά να σας μιλήσω για το ένα καλύτερο και αντίστοιχα και το ένα χειρότερο προϊόν που δοκίμασα μέσα στην χρονιά.Και εντελώς συμπτωματικά και τα δύο,ήταν απο τις τελευταίες μου αγορές και είναι τι άλλο;Καλλυντικά! Θα ξεκινήσω απο το προϊόν που δεν μου άρεσε καθόλου και είναι αυτο το eyeliner της Pierre Rene ,το οποίο το βρίσκεται στα Dust+ Cream .Επειδή γενικότερα δεν είμαι εξοικειωμένη με το eyeliner,το προτιμώ σε μορφή μολυβιού,που με εξυπηρετεί περισσότερο.Το συγκεκριμένο λοιπόν γράφει έντονα με ένα πέρασμα,οπουδήποτε αλλού,εκτός απο το μάτι.Το κούνησα,το κράτησα κάθετα,οριζόντια,κατακόρυφα τίποτα.Ειδικά αν έχω σκιά στο μάτι,μουτζουρώνει κιόλας,χωρίς σκιά,απλά γράφει πολύ απαλά.Με απογοήτευσε εντελώς,οπότε δεν θα το ξανα αγοράσω. Το προϊόν όμως που με ενθουσίασε,είναι αυτή η πούδρα σε ελεύθερη μορφή απο Skinfood .Πρώτη φορά δοκιμάζω κάτι απο αυτή την εταιρεία,αλλά για την συγκεκρ

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips