Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Let's talk about deodorants


Σήμερα βρίσκομαι εδώ,για το πρώτο ποστ του 2017!Αρχικά θα ήθελα να σας ευχηθώ μία Καλή Χρυσή και Δημιουργική Χρονιά.Ελπίζω ο καινούργιος χρόνος να πραγματοποιήσει,όσες περισσότερες επιθυμίες και ευχές έχουμε!
Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ,τον τελευταίο καιρό στράφηκα σε πιο φυσικά από άποψη συστατικών,αποσμητικά και σήμερα θέλω να σας μιλήσω γι'αυτά.Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω,ότι θα αριθμήσω το λιγότερο αποτελεσματικό,με βάση την διάρκεια και θα κλείσω με το πιο αποτελεσματικό,γιατί και τα πέντε αποσμητικά,από το θέμα συστατικών,είναι υπέροχα.


Παραταγμένα όλα,υπό την επίβλεψη του James Dean!

Θα ξεκινήσω με την σειρά,έτσι ακριβώς όπως τα βλέπετε.



Το πρώτο αποσμητικό,είναι της εταιρείας Optima,η οποία χρησιμοποιεί φυσικά καλλυντικά με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.Η πολυετής εμπειρία,η συνεχής έρευνα και οι καλύτερες πρώτες ύλες,οδήγησαν σε μία σειρά βραβευμένων φυσικών προιόντων ομορφιάς,υγείας και συμπληρωμάτων διατροφής.Η σειρά στην οποία ανήκει το αποσμητικό,λέγεται Ice Guard.

Περιέχει:Φυσικά μεταλλικά άλατα,νερό,χυμό φύλλων aloe vera,εκχύλισμα φύλλων αμαμηλίδας,εκχύλισμα άνθους πικρού πορτοκαλιού,εκχύλισμα από άνθη πορτοκαλιού και εκχύλισμα ρίζας σύμφητου(είναι παγκοσμίως γνωστό για τις αξιοθαύμαστες επουλωτικές, αναπλαστικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του).

Αναγράφει πως είναι υποαλλεργικό,άοσμο,έχει ελαφριά υφή,δεν περιέχει parabens και τεχνητά χρώματα,είναι Cruelty-free,δεν κολλάει και δεν φράζει τους πόρους και το χρησιμοποιούμε,μετά το μπάνιο πριν στεγνώσουμε.Επίσης είναι κατάλληλο και για τις πατούσες.

Συμπέρασμα:Όντως είναι ένα αποσμητικό με ελαφριά υφή και άοσμο,δεν αφήνει λευκά σημάδια, όμως δεν έχει διάρκεια.Τώρα για το χειμώνα είναι απλά ικανοποιητικό,το καλοκαίρι όμως όχι,με το που ιδρώσεις λίγο,αποκτάς την χαρακτηριστική μυρωδιά του ιδρώτα.Έχει διάρκεια ζωής 6 μήνες,είναι στα 50ml,εγώ το αγόρασα περίπου 5 ευρώ από ηλεκτρονικό φαρμακείο και μπορείτε να το βρείτε εδώ.




Η Dr.Organic  είναι και αυτή μία εταιρεία φυσικών καλλυντικών,βραβευμένα από ξένα περιοδικά,η οποία βασίζεται σε βιο-ενεργά συστατικά δηλαδή βιολογικά πιστοποιημένα.Είναι Cruelty-free,δεν περιέχει parabens,SLS,αλουμίνιο,οινόπνευμα,τεχνητά αρώματα και αποφεύγεται η χρήση πετροχημικών(όπως η παραφίνη και το πετρέλαιο) και προτιμάται η χρήση φυτικών ελαίων και εκχυλισμάτων.

Περιέχει:Βιολογικό έλαιο καρύδας(υπάρχει και με αλόη,μέλι,λεβάντα,ρόδι κ.α)εκχύλισμα καρύδας,χυμό αλόης,πορτοκάλι,περγαμόντο,λεμόνι,ισλανδική κετραρία(βότανο) βιταμίνη Ε,ηλίανθο,παπάγια,μάνγκο,κακάο,mangosteen l(βότανο) και σύκο.

Επίσης αναφέρει,ότι είναι αντιβακτηριδιακό,κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος,δεν μπλοκάρει τους πόρους και δρα ενάντια στον σχηματισμό ελευθέρων ριζών.

Συμπέρασμα:Έχει μία απίστευτη μυρωδιά καρύδας,λες και έχεις αληθινή καρύδα δίπλα σου,έτοιμη να την γευτείς!Επίσης δεν αφήνει λευκά σημάδια,η διάρκεια της,είναι πιο καλή,από το ice guard της Optima,απλά πρέπει να βάζεις τακτικά μέσα στην μέρα,για να μείνεις μακριά από οσμές!Τον χειμώνα θεωρώ πως είναι αρκετά καλή επιλογή,το καλοκαίρι που χρειαζόμαστε κάτι πιο "δραστικό" δεν νομίζω να κάνει δουλειά!Σίγουρα όμως θέλω να δοκιμάσω και άλλο αποσμητικό με άλλο άρωμα!έχει διάρκεια ζωής 12 μήνες,είναι στα 50 ml και το αγόρασα 5,50 ευρώ,μπορείτε να το τσεκάρετε εδώ.




Η La Roche Posay,σας το έχω ξανά πει πως είναι μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες και αυτό,γιατί όσα προιόντα έχω χρησιμοποιήσει και κυρίως για την ακμή,λειτουργούν τέλεια στο δικό μου δέρμα.Αυτός ήταν και ένας λόγος που αγόρασα το συγκεκριμένο αποσμητικό.Η La Roche Posay,για περισσότερα από 30 χρόνια συνεργάζεται με δερματολόγους από όλο τον κόσμο,με σκοπό να δημιουργεί προσεγμένα προιόντα περιποίησης και μακιγιάζ.

Περιέχει:Περλίτη που καταπολεμά την υγρασία,γλυκονικό ψευδάργυρο που εξουδετερώνει τις οσμές και αλλαντοίνη που έχει καταπραυντική δράση.Δεν περιέχει άλατα αλουμινίου,οινόπνευμα και parabens.

Αναγράφει πως έχει 24ωρη δράση,είναι κατάλληλο και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες και καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές.

Συμπέρασμα:Διαθέτει την πιο υπέροχη μυρωδιά που έχω μυρίσει σε αποσμητικό,μυρίζει καθαριότητα!Και αυτό δεν αφήνει λευκά κατάλοιπα στα ρούχα,δεν προκαλεί ερεθισμούς και η διάρκεια του είναι καλή.Κάνοντας μπάνιο κάθε μέρα,αν το ανανεώσεις δύο φορές μέχρι να ξανά κάνεις ντουζ είσαι μία χαρά.Δηλαδή σίγουρα δεν έχει 24ωρη δράση,αλλά περίπου την μισή.Για την κρύα εποχή που διανύουμε είναι μία καλή επιλογή,για το καλοκαίρι επίσης πιστεύω ότι δεν θα έχει τόσο καλή διάρκεια,λόγω αυξημένων θερμοκρασιών.Έχει και αυτό διάρκεια ζωής 12 μήνες,πάλι στα 50ml,το πήρα περίπου 6 ευρώ και μπορείτε να το δείτε εδώ.




Η Nuxe,δημιουργήθηκε από ένα φαρμακοποιό,στον οποίο άρεσε,η φυτοθεραπεία.Το όνομα της προέρχεται από τις λέξεις natura- luxe,που σημαίνουν φύση και πολυτέλεια.Είναι μία εταιρεία εξειδικευμένη στην κοσμετολογία φυτικής προέλευσης και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Περιέχει:Φυτικά συστατικά με 100% φυσικές πούδρες αλουνίτης και αργύρου,πέταλα λουλουδιών,πορτοκάλι,αμύγδαλα,φυτική γλυκερίνη και αλλαντοίνη που προσφέρουν απαλότητα.. Δεν περιέχει οινόπνευμα,parabens.

Συμπέρασμα:Αναφέρει πως είναι αποσμητικό μακράς διαρκείας και όντως είναι.Δεν χρειάζεται τακτική ανανέωση,αλλά δυστυχώς η μυρωδιά του δεν μου αρέσει,είναι σχετικά βαριά και λίγο δυσάρεστη για τα δικά μου γούστα.Οπότε στο συγκεκριμένο το μοναδικό μειονέκτημα που εντοπίζω είναι η μυρωδιά του,η διάρκεια του είναι πολύ καλή,θεωρώ πως ίσως είναι αποτελεσματικό και τους καλοκαιρινούς μήνες.Και αυτό δεν αφήνει λευκά σημάδια στα ρούχα,διάρκεια ζωής έχει 12 μήνες,είναι 50ml και κοστίζει 6,50 ευρώ,μπορείτε να το τσεκάρετε εδώ.




Τελευταίο και πιο αγαπημένο,από όλα τα προηγούμενα,είναι το αποσμητικό της εταιρείας Bioclin.Η συγκεκριμένη εταιρεία,είναι ιταλική,βασίζεται σε συστατικά φυτικής προέλευσης,τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν λύσεις,αποκλειστικά στα προβλήματα του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής.Όλα τα προιόντα ,είναι ελεγμένα για παρουσία πέντε βαρέων μετάλλων(χρώμιο,κοβάλτιο,νικέλιο,παλλάδιο και υδράργυρο,επιπλέον είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα.Δεν περιέχουν SLS,parabens,αλουμίνιο,αλκοόλη και χρωστικές.

Το συγκεκριμένο αποσμητικό,αναγράφει πως είναι ιδανικό για την υπεριδρωσία(δεν έχω τέτοιο θέμα,απλά δεν θέλω να ανανεώνω συνέχεια κατά την διάρκεια της μέρας,το αποσμητικό μου),επίσης εξουδετερώνει την κακοσμία και ρυθμίζει την διαδικασία της εφίδρωσης χωρίς να  φράζει τους πόρους.

Συμπέρασμα:Είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει σε αποσμητικό,έχει διακριτικό άρωμα,νομίζω είναι χαρακτηριστικό της Bioclin,όσοι-ες έχουν δοκιμάσει προιόντα της εταιρείας νομίζω θα καταλάβουν.Μένει πολλές ώρες,η διάρκεια του είναι πάρα πολύ καλή.Ούτε και αυτό αφήνει λευκά σημάδια,πιστεύω πως η διάρκεια του θα είναι και το καλοκαίρι εξίσου καλή και σίγουρα θα το ξανά αγοράσω!Η συγκεκριμένη εταιρεία εμένα προσωπικά που αρέσει,την έμαθα από τον δερματολόγο μου,όταν αντιμετώπιζα κάποια δερματικά προβλήματα και με βοήθησε πολύ,έτσι θέλησα να δοκιμάσω και το αποσμητικό της.Το μοναδικό ίσως μειονέκτημα του προιόντος,είναι ότι "τρέχει" λίγο,δηλαδή είναι πιο ρευστό απ' ότι θα έπρεπε,προσωπικά όμως δεν με ενοχλεί.Έχει και αυτό διάρκεια ζωής 12 μήνες,είναι 50ml και εγώ το πήρα από  φυσικό φαρμακείο περίπου 7 ευρώ(τσουχτερή τιμή) όμως σε ηλεκτρονικό φαρμακείο μπορείτε να το βρείτε πιο φθηνά,δείτε εδώ



Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο αποσμητικό από αυτά;Πως σας φάνηκε;
Αν όχι θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο;

Σχόλια

  1. δεν έχω δοκιμάσει ακόμη καποιο απο αυτα αλλα πολυ θα το ηθελα καποια στιγμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δοκιμάσεις κάποιο θα χαιρόμουν πολύ να μου πεις την γνώμη σου!Καλή Χρονιά!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Το καλύτερο και το χειρότερο προϊόν για το 2018

Φέτος θέλησα να μην γράψω το καθιερωμένο ποστ με τα αγαπημένα προϊόντα για το 2018,αλλά να σας μιλήσω για το ένα καλύτερο και αντίστοιχα και το ένα χειρότερο προϊόν που δοκίμασα μέσα στην χρονιά.Και εντελώς συμπτωματικά και τα δύο,ήταν απο τις τελευταίες μου αγορές και είναι τι άλλο;Καλλυντικά! Θα ξεκινήσω απο το προϊόν που δεν μου άρεσε καθόλου και είναι αυτο το eyeliner της Pierre Rene ,το οποίο το βρίσκεται στα Dust+ Cream .Επειδή γενικότερα δεν είμαι εξοικειωμένη με το eyeliner,το προτιμώ σε μορφή μολυβιού,που με εξυπηρετεί περισσότερο.Το συγκεκριμένο λοιπόν γράφει έντονα με ένα πέρασμα,οπουδήποτε αλλού,εκτός απο το μάτι.Το κούνησα,το κράτησα κάθετα,οριζόντια,κατακόρυφα τίποτα.Ειδικά αν έχω σκιά στο μάτι,μουτζουρώνει κιόλας,χωρίς σκιά,απλά γράφει πολύ απαλά.Με απογοήτευσε εντελώς,οπότε δεν θα το ξανα αγοράσω. Το προϊόν όμως που με ενθουσίασε,είναι αυτή η πούδρα σε ελεύθερη μορφή απο Skinfood .Πρώτη φορά δοκιμάζω κάτι απο αυτή την εταιρεία,αλλά για την συγκεκρ

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips