Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017


Λίγες μέρες έμειναν για να μας αποχαιρετήσει ο ομολογουμένως παγωμένος Ιανουάριος!Πιστεύω πως σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν μένετε,νιώσατε τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που μας επιφύλασε ο τσουχτερός Γενάρης...Μέσα στον μήνα λοιπόν έκανα,ένα ταξίδι από Κρήτη-Μακεδονία,για να δω τους γονείς και φίλους μου,έκανα κάποιες αγορές και φυσικά ξεχώρισα και χρησιμοποίησα πολύ κάποια προιόντα μακιγιάζ. Πάμε λοιπόν να τα δούμε μαζί,αναλυτικά...




Η συσκευασία μου έχει σπάσει,αλλά προηγουμένως μου είχε πέσει αμέτρητες φορές!

Η compact πούδρα, που χρησιμοποίησα όλο τον μήνα,είναι από την Essence η all about matte.Είναι μία πούδρα,χωρίς κάλυψη,με την οποία σετάρω το κονσίλερ,κάτω από τα μάτια και την περιοχή T,στην οποία εμφανίζω λιπαρότητα και μου αφήνει ματ και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες.Η τιμή της είναι περίπου 3-4 ευρώ,πολύ οικονομική, όπως όλα τα προιόντα της Essence.






Νομίζω πως πρέπει να είμαι από τις τελευταίες κοπέλες,που επιτέλους δοκίμασαν το bronzer της W7 Honolulu.Πολλές bloggers-youtubers άκουσα να λένε τα καλύτερα και να το συγκρίνουν με το Hoola της Benefit,το οποίο όμως δεν έχω στην κατοχή μου,άρα δεν γνωρίζω αν όντως είναι παρόμοια.Και τελικά είχαν δίκιο και μου άρεσε πάρα πολύ!Η συσκευασία του,είναι πολλή όμορφη και θα έλεγα πως μοιάζει αρκετά της Benefit.Μέσα περιέχει ένα πολύ μαλακό πινελάκι,με το οποίο μπορείς να κάνεις τα κοψίματα σου.Το δοκίμασα και δεν είναι κακό,αλλά ούτε και ότι καλύτερο έχεις δοκιμάσει.Η απόδοση του,είναι πολλή έντονη και ταιριάζει στην δική μου σταρένια επιδερμίδα,όπως θεωρώ ότι θα ταιριάζει και στις περισσότερες.Όσο αφορά την απόχρωση του,είναι ένα καφέ χρώμα,που δεν πορτοκαλίζει καθόλου και επίσης μπορείτε να το "σβήσετε" και γενικά να το δουλέψετε με ευκολία.Το αγόρασα περίπου 7 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε και σε αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα εδώ,εδώ,εδώ και εδώ.



Πριν από αρκετές ημέρες,είχα κοινοποιήσει στην σελίδα μου στο facebook,μία φωτογραφία με το συγκεκριμένου τύπου beauty blender σφουγγαράκι.Το αγόρασα από το Lidl,όπου ήταν διαθέσιμο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και από τότε,το χρησιμοποιώ συνέχεια.Είναι μαλακό και η σύνθεση του,είναι πολλή ωραία.Όταν το βρέχεις μεγαλώνει και δεν μυρίζει καθόλου,το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο(δυστυχώς το προηγούμενο που είχα,όσο και να το έπλενα,είχε μία μυρωδιά από πλαστικό ίσως).Απλώνει ομοιόμορφα το foundation,δείχνωντας το απόλυτα φυσικό.Απορροφάει λίγο περισσότερο προιόν,αλλά όχι κάτι τραγικό.Το σίγουρο αρνητικό του,είναι ο καθαρισμός του είναι λίγο χρονοβόρος,δηλαδή δεν ξεπλένεται πολύ εύκολα.Όμως είναι πολύ καλύτερο από άλλες απομιμήσεις που είχα και από άποψη τιμής,ποιότητας και αποτελέσματος και κόστισε 3 ευρώ.


Το τελευταίο προιόν μακιγιάζ για το πρόσωπο,είναι ένα ρουζ σε μορφή στικ από την W7 Chunky Cheeks,η απόχρωση λέγεται Tokyo.Το συγκεκριμένο ρουζ,στην αρχή δεν μου άρεσε,ίσως επειδή είχα συνηθίσει να χρησιμοποιώ ρουζ σε μορφή πούδρας.Τελικά αποφάσισα να προσπαθήσω να μάθω να το χρησιμοποιώ και άλλαξα εντελώς γνώμη!Η απόχρωση του είναι,ένα όμορφο-φυσικό θα έλεγα ροζ,που θεωρώ ότι ταιριάζει σε πολλές επιδερμίδες.Εγώ το τοποθετώ με τα δάχτυλα μου και με αυτό τον τρόπο,μπορώ πιο εύκολα να ελέγξω την απόδοση του,η οποία γενικά είναι έντονη.Έτσι μου δίνει το χρώμα της "υγείας" στα μάγουλα μου.Επιπλέον διαρκεί για ώρες και κοστίζει περίπου 5,50 ευρώ.

Ελπίζω να μπορείτε να διακρίνετε την απόδοση των σκιών,γιατί πραγματικά
είναι υπέροχη!

Η μοναδική παλέτα σκιών που χρησιμοποίησα στα μάτια μου,αυτόν τον μήνα ,είναι από την Wet n Wild η Bare and Beautiful. Η παλέτα περιέχει 5 σκιές,2 matte και 3 με shimmer.Η απόδοση τους,είναι εξαιρετική και δεν έχουν fall out.Απλώνονται και αναμιγνύονται πολύ εύκολα.Την χρησιμοποίησα και για καθημερινά μακιγιάζ και για πιο βραδινά..Επίσης με την συγκεκριμένη παλέτα,μπορείς να κάνεις πολλά look,χωρίς να χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.Η τιμή της είναι 5,50 ευρώ.



Όπως ίσως σας έχω αναφέρει και άλλες φορές,τα χείλη μου ειδικά τον χειμώνα,είναι πολύ αφυδατωμένα και σκασμένα,γι'αυτό κρίνεται απαραίτητο,να χρησιμοποιώ ένα καλό lip balm.Αγόρασα λοιπόν το lip balm classic,από την Golden Rose και φυσικά δεν το μετάνιωσα καθόλου.Περιέχει shea butter,jojoba oil,bitamin E και έχει spf 15.Προσφέρει εντατική φροντίδα και ενυδάτωση και κάνει τα χείλη,απαλά σαν βελούδο!Συνηθίζω να το χρησιμοποιώ και πριν την εφαρμογή υγρών κραγιόν,που συνήθως ξηραίνουν τα χείλη και με βοηθάει πολύ.Κοστίζει 1,80 ευρώ.

Την ίδια ημέρα αγόρασα και το liquid matte lipstick no11.

  • Είναι δερματολογικά ελεγμένο,περιέχει βιταμίνη Ε,χωρίς παραβένες.
  • Το απλικατέρ του είναι πολύ βολικό και σταθερό.
  • Η απόδοση του,είναι τέλεια με ένα πέρασμα και ενώ στεγνώνει γρήγορα,μπορείς να τελειοποιήσεις τυχόν ατέλειες,χωρίς να κάνει κομματάκια.Δεν κολλάει καθόλου και άπαξ και το βάλεις δεν πάει πουθενά,εκτός αν φας κάτι λιπαρό.Θα φύγει λίγο από το εσωτερικό των χειλιών,αν πιεις κάτι,θα παραμείνει στα χείλη σου.Το συγκεκριμένο χρώμα είναι nude-πορτοκαλί,έχει λίγο shimmer,αλλά στα χείλη δεν φαίνεται και μυρίζει σαν καραμέλα βουτύρου.Επειδή χρησιμοποιώ και το lip balm,μου ξέρανε λίγο τα χείλη.Κοστίζει περίπου 4,90 ευρώ και σίγουρα θα πάρω και άλλες αποχρώσεις.



Και το τελευταίο και μοναδικό προιόν που χρησιμοποίησα πολύ,αυτόν τον μήνα,ανήκει στον τομέα της περιποίησης και είναι η κρέμα με πρόπολη της Apivita.Αυτή η κρέμα,είναι κατάλληλη για μικροτραυματισμούς,γδαρσίματα,σπυράκια κ.α.Εγώ την χρησιμοποιώ για να αντιμετωπίσω σπυράκια που βγάζω κατά καιρούς και γνωρίζοντας , πως η πρόπολη βοηθάει στην αντιμετώπιση τους,επειδή έχει αντισηπτικές,αντιμηκυτιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.Ακόμη η κρέμα, περιέχει 95% φυσικά συστατικά,δεν περιέχει παραβένες,mineral oil,χρωστικές κ.α. και είναι δερματολογικά ελεγμένη.Σε εμένα με εντατική εφαρμογή πάνω στα σπυράκια,λειτουργεί άψογα,κάποιες φορές την τοποθετώ σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά.Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένη και βελτίωσε και την υφή του δέρματος μου,να σημειώσω πως μετά από αρκετά χρόνια,η ακμή μου έχει μειωθεί πολύ.Το λίγο αρνητικό της.είναι η μυρωδιά της(εμένα γενικά δεν μου αρέσει η μυρωδιά της πρόπολης).Την αγόρασα 7 ευρώ από φαρμακείο,σε ηλεκτρονικά φαρμακεία όμως,μπορείτε να την βρείτε και φθηνότερη.


Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα για αυτόν τον μήνα;
Θα χαρώ πολύ,να τα μοιραστείτε μαζί μου!

Σχόλια

  1. Καλώς σε βρήκα, Μιμή! Πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές! Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κανένα, όμως θα ήθελα κάποια στιγμή να τσεκάρω το Honolulu της W7, την κρέμα με πρόπολη και το λιπ γκλος της Golden Rose σε πιο ροζ απόχρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Μαρία!Πιστεύω πως αν αγοράσεις το bronzer απο w7,δεν θα σε απογοητεύσει.Η κρέμα με πρόπολη,είναι επίσης πολύ αποτελεσματική και θα συμφωνήσω μαζί σου,πως η επόμενη απόχρωση απο Golden Rose θα είναι πιο ροζ!Καλή σου ημέρα και σ'ευχαριστώ για το σχόλιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Το καλύτερο και το χειρότερο προϊόν για το 2018

Φέτος θέλησα να μην γράψω το καθιερωμένο ποστ με τα αγαπημένα προϊόντα για το 2018,αλλά να σας μιλήσω για το ένα καλύτερο και αντίστοιχα και το ένα χειρότερο προϊόν που δοκίμασα μέσα στην χρονιά.Και εντελώς συμπτωματικά και τα δύο,ήταν απο τις τελευταίες μου αγορές και είναι τι άλλο;Καλλυντικά! Θα ξεκινήσω απο το προϊόν που δεν μου άρεσε καθόλου και είναι αυτο το eyeliner της Pierre Rene ,το οποίο το βρίσκεται στα Dust+ Cream .Επειδή γενικότερα δεν είμαι εξοικειωμένη με το eyeliner,το προτιμώ σε μορφή μολυβιού,που με εξυπηρετεί περισσότερο.Το συγκεκριμένο λοιπόν γράφει έντονα με ένα πέρασμα,οπουδήποτε αλλού,εκτός απο το μάτι.Το κούνησα,το κράτησα κάθετα,οριζόντια,κατακόρυφα τίποτα.Ειδικά αν έχω σκιά στο μάτι,μουτζουρώνει κιόλας,χωρίς σκιά,απλά γράφει πολύ απαλά.Με απογοήτευσε εντελώς,οπότε δεν θα το ξανα αγοράσω. Το προϊόν όμως που με ενθουσίασε,είναι αυτή η πούδρα σε ελεύθερη μορφή απο Skinfood .Πρώτη φορά δοκιμάζω κάτι απο αυτή την εταιρεία,αλλά για την συγκεκρ

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips