Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

X-mas Beautytestbox 2016


Ήταν να μην κάνω την αρχή με τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς...Τώρα έπεται και συνέχεια!Προχώρησα λοιπόν στην παραγγελία του χριστουγεννιάτικου Beautytestbox και πριν λίγες ημέρες κατέφθασε στην πόρτα μου.Στο συγκεκριμένο χριστουγεννιάτικο κουτί,όλα τα προιόντα είναι μίας ελληνικής εταιρείας,του Κήπου με τις Πανθενόλες ή αλλιώς της Garden of Panthenols.
Ήθελα πολύ να δοκιμάσω προιόντα αυτής της εταιρείας και βλέποντας το X-mas Beautytestbox,άδραξα την ευκαιρία.Το κουτί περιέχει 6 full size προιόντα,που στοχεύουν σε μέρη του προσώπου,αλλά και του σώματος και επίσης υπάρχει και προιόν μακιγιάζ.Όλα τα προιόντα της  Garden of Panthenols,είναι parabens free,colorant free(ανήκει στην κατηγορία των parabens),mineral oil free(ορυκτέλαιο στα ελληνικά,ουσιαστικά είναι,παράγωγο του πετρελαίου) και επίσης,είναι και δερματολογικά ελεγμένα.






Όταν μου ήρθε το κουτί,ήταν πολύ καλά συσκευασμένο από νάυλον με φυσαλίδες,οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι δυσάρεστο στην μεταφορά του.Επίσης το κουτί είναι πολύ όμορφο και γερό και έχει ένα άσπρο κουμπάκι,που ανοιγοκλείνει,κρατώντας το περιεχόμενο προστατευμένο,χωρίς να υπάρχει περίπτωση να ανοίξει.Η συσκευασία του,είναι πολύ πρακτική και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν χώρος αποθήκευσης,στον οποίο μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε!




  • GARDEN OF PANTHENOLS HAIR SHAMPOO

Το πρώτο προιόν που θα αντικρίσετε,είναι το σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά και κατά της τριχόπτωσης.Προσφέρει δράση,για να διατηρηθεί το χρώμα των μαλλιών,περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και πρωτεΐνης σιταριού,καθαρίζοντας απαλά τα μαλλιά,ενώ η κυστεΐνη,εμποδίζει την απώλεια μαλλιών.
Τιμή:11 ευρώ
300ml

  • GARDEN OF PANTHENOLS HAIR CONDITIONER

Από την ίδια σειρά για βαμμένα μαλλιά και κατά της τριχόπτωσης,είναι και το conditioner.Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα μαλλιά και παράλληλα τα προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος και από τα προιόντα styling.
Τιμή:9 ευρώ
200ml





  • GARDEN OF PANTHENOLS RICH TEXTURE HAND CREAM

Το επόμενο προιόν,είναι μία ενυδατική κρέμα με πλούσια υφή,ιδανική για ξηρά και σκασμένα χέρια,περιέχει αμυγδαλέλαιο,πανθενόλη,βιταμίνη C και λάδι ελιάς.Το μέγεθος της είναι κατάλληλο,για να την έχετε και στην τσάντα σας.
Τιμή:4 ευρώ
30ml




  • GARDEN OF PANTHENOLS HYDRA SERUM FACE AND EYES

Ειδικά μελετημένος ορός με φυτικούς πολυσακχαρίτες,υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη,για το πρόσωπο,τα μάτια και τον λαιμό.Τον χρησιμοποιώ καθημερινά τις τελευταίες ημέρες και είναι πραγματικά καταπληκτικός.Έχει αντλία,η μυρωδιά του είναι υπέροχη και διακριτική,απλώνετε ομοιόμορφα και ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα.
Τιμή:19,96 ευρώ
30ml


  • GARDEN OF PANTHENOLS MICELLAR WATER ALL-IN-ONE 
Το νερό ντεμακιγιάζ είναι κατάλληλο,για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για τις πολύ ευαίσθητες,είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο,απομακρύνει το μακιγιάζ,καθαρίζει και τονώνει το δέρμα και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και τρίψιμο.
Τιμή:5,58 ευρώ 
100ml




Nude Touch G-0860



  • GARDEN OF PANTHENOLS CHROMA GLOSS 
Και το τελευταίο προιόν,ανήκει στην κατηγορία του μακιγιάζ,όπως προείπα.Πρόκειται για ενυδατικό κραγιόν, με ομοιόμορφο,πλούσιο χρώμα και γυαλιστερό φινίρισμα.Περιέχει αλόη βέρα και ενυδατικά συστατικά που ανακουφίζουν τα ελαφρώς σκασμένα χείλη,προσφέροντας μακροπρόθεσμη ενυδάτωση.Χάρηκα ιδιαίτερα που έτυχα την απόχρωση Nude Touch(G-0860) γιατί είμαι λάτρης των nude κραγιόν.
Τιμή:8,99 ευρώ


Το X-mas Beautytestbox,με άφησε πολύ ικανοποιημένη και μου άρεσε πολύ,γιατί έχει προιόντα που ήθελα να δοκιμάσω και τα οποία θα μου χρησιμεύσουν.Τα προιόντα καλύπτουν πολλές ανάγκες,δηλαδή περιποίησης μαλλιών,προσώπου,σώματος και έχουν και ένα προιόν μακιγιάζ,πράγμα που εγώ το θεωρώ βασικό,όπως σας έχω ξανά αναφέρει.Ακόμη κάτι πολύ θετικό είναι,πως όλα τα προιόντα είναι full size.Και επίσης μου άρεσε,η γρήγορη ανταπόκριση μετά την παραγγελία.
Το αρχικό κόστος όλου του συνδρομητικού κουτιού,είναι 58,53 ευρώ και εμείς μπορούμε να το κάνουμε δικό μας,με 20 ευρώ,σίγουρα η αγορά του,είναι συμφέρουσα,αφού μπορούμε να γλιτώσουμε αρκετά χρήματα.
Πιστεύω πως το χριστουγεννιάτικο Beautytestbox,είναι ένα όμορφο και χρήσιμο δώρο για εσάς ή για κάποιον αγαπημένο σας!

Μπορείτε να το παραγγείλετε από την σελίδα του Beautytestbox εδώ.

Έχετε πάρει κάποιο συνδρομητικό κουτί του Beautytestbox ή και το συγκεκριμένο;
Μείνατε ευχαριστημένοι;


Υ.Γ Το κουτί περιείχε και ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ μίας χρήσης από το Beautytestbox.Μπορείτε να το διακρίνετε στις φωτογραφίες.Επίσης αν θέλετε,το Beautytestbox σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε και μεμονωμένα τα προιόντα.

Σχόλια

  1. Είχα παραγγείλει μια φορά και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!!! Πολύ ωραία προϊόντα όλα, να τα χαρείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο κουτάκι..το πήρα και εγώ και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα μου άρεσε πολύ!Χαίρομαι πολύ όταν γνωρίζω τόσο αξιόλογες ελληνικές εταιρείες!Καλό σου βράδυ,φιλιά.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Συσκευή καθαρισμού προσώπου από Dust + Cream

Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2018,θα ήθελα να σας μιλήσω για την συσκευή καθαρισμού απο Dust + Cream ,την Clean me ,την οποία ξεχώρισα.Την χρησιμοποιώ καθημερινά,περίπου δύο μήνες,οπότε πλέον έχω διαμορφώσει μία ολοκληρωμένη άποψη. Αρχικά να σας πω,ότι δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποια συσκευή καθαρισμού στο παρελθόν,άρα δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλη. Η συσκευή λοιπόν,έρχεται σε αυτό το χαριτωμένο ροζ χρωματάκι σε μορφή σιλικόνης(δεν χρειάζεται ανταλλακτικά),με ένα καλώδιο φόρτισης και κοστίζει  20 ευρώ.Είναι εύχρηστη,εξαιτίας του μικρού της μεγέθους και φυσικά αδιάβροχη. Πως λειτουργεί; Με το πάτημα ενός κουμπιού και χάρη στην δόνηση που διαθέτει,καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα,απομακρύνοντας μακιγιάζ,ρύπους και λιπαρότητα.Βρέχεις την συσκευή,τοποθετείς το καθαριστικό της αρεσκείας σου και κάνεις κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.Επίσης υπάρχουν τρία επίπεδα έντασης,για να διαλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί.Μεταφέρεται εύκολα,είναι ιδανική γι

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips