Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προϊόντα περιποίησης για τους μικρούς μας φίλους




Η σημερινή ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε προϊόντα περιποίησης που αφορούν τα παιδιά και τις μανούλες.Ναι ναι...Καλά διαβάσατε!Δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοια θεματολογία,αλλά σιγά σιγά πρέπει να προετοιμάζομαι κι'γω,αφού διανύω τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου...Πριν αρκετό καιρό είχα λάβει ένα δεματάκι με ένα παιδικό σαμπουάν - αφρόλουτρο και ένα αφρό καθαρισμού για πρόσωπο και σώμα.Τα χρησιμοποίησα πολύ,σε σημείο να κοντεύουν τα γίνουν ποστ με empties,οπότε πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα.




Αρχικά να σας πω,οτι οι συσκευασίες είναι φυσικά παιδικές και πολύ χαριτωμένες και προσεγμένες.Επιπλέον είναι εύχρηστες και στιβαρές.


Θα ξεκινήσω απο το προϊόν που με ενθουσίασε πάρα πολύ και είναι ο απαλός αφρός καθαρισμού για πρόσωπο,χέρια και σώμα.Θεωρώ πως είναι κατάλληλος για όλη την οικογένεια,καθαρίζει και περιποιείται την επιδερμίδα απαλά,χωρίς να την ξηραίνει.Περιέχει αλλαντοΐνη,εκχυλίσματα ελιάς και φυσικά συστατικά και είναι ιδανικός για καθημερινή χρήση.Επίσης ΔΕΝ περιέχει parabens,silicones και paraffin oil.Όσο για την μυρωδιά του είναι;Είναι ευχάριστη και διακριτική.Υπάρχει λοιπόν καλύτερο πράγμα απο ένα πολυχρηστικό προϊόν για όλη την οικογένεια;Νομίζω πως όχι!


Και το δεύτερο προϊόν είναι επίσης πολυχρηστικό,αφού είναι σαμπουάν και αφρόλουτρο μαζί.Έχει άρωμα θαλάσσιας αύρας και είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.Περιποιείται απαλά τα μαλλιά και το σώμα,αφήνοντας τέλεια αίσθηση καθαριότητας στο μωράκι σας.Και αυτό δεν περιέχει parabens,silicones και paraffin oil.

Η εταιρεία Sanosan είναι γερμανική και τα προϊόντα της αφορούν κυρίως τα παιδάκια,τις εγκύους και τις μανούλες.Μπορείτε να βρείτε προϊόντα της εταιρείας στο ηλεκτρονικό κατάστημα AB Beauty.Επίσης αν θέλετε τσεκάρετε και τα social media του καταστήματος σε facebook και instagram.

Πως σας φάνηκαν τα προϊόντα;
Πείτε μου την άποψη σας!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά και να περνάτε όμορφα!
Φιλιά
Μιμή

Σχόλια

  1. Μιμή μου με το καλό το μωράκι σου!!! <3 Εξαιρετικό το post σου!!!! :) :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια! Καλή εγκυμοσύνη,με το καλό να έρθει το μωράκι σου.♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιμή μου δοκίμασε της frezyderm το velvet ειναι πολύ καλό το χρησιμοποιώ από τη γέννηση του μικρού μου. Είναι Σαμπουάν αφρόλουτρο μαζί κάνει πολύ καλό αφρό δεν μου έκανε καμία αντίδραση στο δέρμα του μπέμπη και μυρίζει υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ για την πρόταση κορίτσι μου,η αλήθεια είναι πως η Frezyderm είναι εγγύηση...Φιλάκια

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Pink Pepperslim Fast Track - The Pionears

Γειά σας τι κάνετε; Ναι καλά βλέπετε!Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψα στο αγαπημένο μου blog που τόσο μου είχε λείψει...Προσωπικά θέματα,η φροντίδα του μικρού μου μπέμπη και μία μετακόμιση,με κράτησαν μακριά,αλλά ελπίζω να καταφέρω έστω και 1-2 φορές τον μήνα να γράφω άρθρα εδώ στο blog.Αλήθεια εσείς πήγατε πουθενά διακοπές ή λιάζεστε ακόμη σε κάποια παραλία;Εγώ φέτος δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ένα μπάνιο,αλλά πήγα ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό και στον καθαρό αέρα! Μετά την γέννηση του μικρού μου,θέλησα να μπω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα διατροφής και έπεσα τυχαία σε ένα νέο  προϊόν της εταιρείας The Pionears ,το pink pepperslim fast track ,το οποίο είναι ένα θ ερμαντικό τζελ κατα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους .Μετά απο κάποιες κριτικές που διάβασα,οκ δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα και το δοκίμασα για τουλάχιστον 20 μέρες,ώστε να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα του. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Τοποθετείς λίγη ποσότητα στα προβληματικά σημεία και το προϊόν αρχίζει να δρα ότ

Yves Rocher - Elixir Jeunesse

Η Yves Rocher είναι μία γ αλλική εταιρεία φυσικών καλλυντικών , της οποίας τα προϊόντα ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πριν,το 1959 όπου ο ιδρυτής της με το ομώνυμο όνομα,συνέλαβε μία ιδέα.Να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας,κοινωνικής τάξης και τόπου διαμονής αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης πάντα με γνώμονα την αγάπη και την προστασία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σήμερα θα μιλήσουμε για δύο προϊόντα,τα οποία χρησιμοποιώ πάνω απο ένα μήνα και ανήκουν στην σειρά Elixir Jeunesse . Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μία καινοτομία!Έχει διπλή δράση αντιγήρανσης δηλαδή ενυδατώνει-επανορθώνει και επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα και απο εξωτερικούς παράγοντες,όπως η ρύπανση. Το πρώτο προϊόν που πραγματικά λάτρεψα είναι το τζελ ντεμακιγιάζ micellaire . Έχει μία θεσπέσια μυρωδιά και μία δροσερή υφή και αφού είναι σε μορφή τζελ σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.Απομακρύνει

Συσκευή καθαρισμού προσώπου από Dust + Cream

Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2018,θα ήθελα να σας μιλήσω για την συσκευή καθαρισμού απο Dust + Cream ,την Clean me ,την οποία ξεχώρισα.Την χρησιμοποιώ καθημερινά,περίπου δύο μήνες,οπότε πλέον έχω διαμορφώσει μία ολοκληρωμένη άποψη. Αρχικά να σας πω,ότι δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποια συσκευή καθαρισμού στο παρελθόν,άρα δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλη. Η συσκευή λοιπόν,έρχεται σε αυτό το χαριτωμένο ροζ χρωματάκι σε μορφή σιλικόνης(δεν χρειάζεται ανταλλακτικά),με ένα καλώδιο φόρτισης και κοστίζει  20 ευρώ.Είναι εύχρηστη,εξαιτίας του μικρού της μεγέθους και φυσικά αδιάβροχη. Πως λειτουργεί; Με το πάτημα ενός κουμπιού και χάρη στην δόνηση που διαθέτει,καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα,απομακρύνοντας μακιγιάζ,ρύπους και λιπαρότητα.Βρέχεις την συσκευή,τοποθετείς το καθαριστικό της αρεσκείας σου και κάνεις κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.Επίσης υπάρχουν τρία επίπεδα έντασης,για να διαλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί.Μεταφέρεται εύκολα,είναι ιδανική γι

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων
Blogging tips